Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

Necessites prioritzar l'eficiència? Rendibilitat?

És la importació o l'exportació de béns o materials el que et frena o et costa diners? Necessites assessorament en matèria d'emmagatzematge per a organitzar el millor tipus d'organització?

Crearem una solució especialment dissenyada per a satisfer les necessitats de la teva empresa. No som una simple empresa de logística. No tenim només un conjunt limitat de serveis. En lloc d'això, consultem amb totes les opcions disponibles per a trobar la millor solució.

Implicarà això un transport multimodal? Múltiples transportistes? Solucions d'emmagatzematge per a materials perillosos? Subministrar instal·lacions de compliment? Emmagatzematge de components?

El que sigui que funcioni millor per al teu negoci, nosaltres construïm la solució. Com a experts en consultoria logística, no estem lligats a cap proveïdor. El nostre únic objectiu és aconseguir-li una cadena de subministrament empresarial que sigui la millor versió de si mateixa.

consultoría logística Barcelona

CONSULTORIA

Els anys d’experiència i formació en la logistica en totes les seves formes, ens permeten assessorar i acompanyar als nostres clients en totes les necessitats relacionades amb el comerç internacional i la seva cadena de subministraments. És el nostre màxim valor afegit que posem a la seva disposició, quan el pugui necessitar.

Cobrim tots els tipusde consultoria logística

La consultoria de logística automotriu

cobreix tota la cadena de subministrament de la indústria automotriu. Compres, vens, construeixes, crees peces o produeixes matèries primeres per a la fabricació d'automòbils? Permet-nos agilitar la teva cadena de subministrament.

La consultoria de logística química

t'ofereix la solució més eficient i rendible per a tot tipus de transport, emmagatzematge, importació i exportació de productes químics perillosos i no perillosos.

La consultoria de logística farmacèutica

sovint requereix que organitzem coses com el transport o l'emmagatzematge a temperatura controlada o expressa. Treballem per a crear una solució única que s'adapti a les necessitats de la teva empresa.

La consultoria de logística de cosmètics

et permet avaluar i racionalitzar els teus processos per a la importació, exportació, emmagatzematge, transport i distribució de tots els materials, béns i components que la teva empresa utilitza per a la fabricació de cosmètics.

La consultoria de logística tèxtil i de la moda

et proporciona una manera d'obtenir el millor de la teva cadena de subministrament si operes en la indústria tèxtil i de la moda. Transport aeri, marítim i terrestre. Emmagatzematge. Distribució i compliment.

Analitza el tipus de consultoria logística que necessites a Barcelona avui dia

Consultem amb especialistes en gairebé tots els sectors, així que és gairebé segur que haurem superat un repte logístic o gestionat una situació com la teva anteriorment.