Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

About Logistics of chemical products

Amb altres logístiques, els principals desafiaments són coses com la rendibilitat, l'eficiència i la flexibilitat. A això, la logística química afegeix tota una sèrie de preocupacions de seguretat i normes de manipulació de materials. Els estàndards que necessites saber s'estan complint en cada etapa del trànsit de les teves mercaderies.

Fem això no sols sent un únic proveïdor. En lloc d'això, avaluem i gestionem les teves necessitats i després creem la solució. Comparem els serveis i el suport oferts per tot tipus d'empreses de logística química i seleccionem la combinació que tingui sentit en funció de les teves necessitats.

Pots estar en la indústria farmacèutica, la fabricació d'automòbils, la producció d'aliments - qualsevol d'un centenar d'empreses diferents. Però qualsevol que sigui la indústria en la qual et trobis, ens assegurem que la teva cadena de subministrament es gestioni i manegi de manera assenyada, lògica i segura. A més de ser altament rendible.

Logística Química Especializada en Barcelona

Transport i emmagatzematge de productes químics a Barcelona i mes allà

    Fem tot el treball dur per a assegurar-nos que tot el relacionat amb la manipulació, el transport i l’emmagatzematge de productes químics es manegi a través dels mitjans més eficients possibles en el teu nom. Estem acostumats a complir amb una gran varietat de regulacions estatutàries i normes de seguretat mentre creem el paquet de serveis que millor satisfaci les teves necessitats.

    Pot ser que necessitis solucions de transport que incloguin coses com a proteccions específiques per a uns certs productes químics. Controls de temperatura per a unes certes substàncies, o mitjans per a manejar el transport i emmagatzematge de productes químics marcats com a perillosos.

    Sigui el que sigui el que necessitis enviar, emmagatzemar o manipular, et construirem la solució ideal. Gestionem solucions proporcionades per empreses de transport i emmagatzematge per aire, terra i mar, locals de Barcelona o Catalunya, en tota Espanya, Europa i a tot el món.

Importació i exportació de productes químics perillosos a Barcelona i a tot el món

La importació i exportació de productes químics perillosos exigeix mesures de seguretat encara més estrictes i el compliment d'uns certs reglaments. El nostre ampli coneixement dels drets de duana i impostos, per no esmentar els reglaments d'importació i exportació que cobreixen unes certes regions i països, significa que sempre podem fer que el teu enviament es realitzi de manera rendible, eficient i en compliment de totes les normes necessàries.

És possible que hagis d'organitzar la importació de productes químics a Espanya. Tant si els teus productes venen de dins com de fora de la UE, tenim el coneixement i les relacions preexistents amb companyies navilieres especialitzades perquè el procés sigui senzill.

Alternativament, podries tenir productes químics per a exportar des d'Espanya. Un cop més, triarem els millors serveis i donarem suport i gestionarem tot el procés en el teu nom.

Discuteix la teva necessitat de logística química a Barcelona amb un dels nostres experts

Estarem encantats d'oferir-te assessorament gratuït sobre com podem millorar les teves cadenes de subministrament i més informació en qualsevol moment.

Posa’t en contacte