Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Sobre la logística de l'automòbil

La indústria automotriu sovint implica grans desafiaments quan es tracta de la logística. Nosaltres t'ajudem a superar aquests desafiaments amb zero estrès i completa flexibilitat.

No importa en quina part de la indústria automotriu operis. Pots crear peces, components o accessoris de vehicles. Podries subministrar matèries primeres. Pots comprar o vendre cotxes de segona mà en una subhasta. O ser un mecànic o fabricant a petita escala.

Sigui el que sigui que facis, podem ajudar-te a establir la teva logística automotriu perquè treballi per a tu. En lloc de ser una batalla, necessites estar constantment lluitant i guanyant.

Logística de Automoción Barcelona

Per què escollir-nos?

    Això no és una cosa que una sola companyia de logística pugui fer per tu. Per això, estrictament parlant, no som una empresa de logística.

    Creem un paquet únic de serveis i opcions extrets dels oferts per les empreses de transport automotor locals i internacionals i una enorme gamma d’altres proveïdors. Tot basat en les teves necessitats de distribució i emmagatzematge, així com a ser conscients dels canvis que podrien ocórrer en el mercat en el futur.

    És una espècie de consultoria logística automotriu. Una que imagina la solució ideal per al teu negoci. I després fa que succeeixi.

La logística de vehicles a Barcelona feta simple

Pot ser que necessitis emmagatzemar mercaderies o vehicles dins de Barcelona o Catalunya. Pot ser que vulguis organitzar el transport de vehicles a través d'Espanya. O per a enviar peces, materials o components d'entrada o sortida al voltant del món. Sigui com sigui l'escala de la teva cadena de subministrament, ens assegurem que estigui configurada per a ser rendible i eficient.

Des de l'aprovisionament fins a la producció i el lliurament de productes, passant per l'emmagatzematge, utilitzem el nostre profund coneixement de la logística dels vehicles, els drets de duana, els impostos i més per a crear la solució ideal per a tu, combinant els serveis oferts per múltiples empreses de transport de vehicles, proveïdors d'emmagatzematge i més, així com la nostra pròpia experiència i coneixements.

La teva cadena de subministrament pot acabar incloent el transport terrestre, marítim i aeri - una veritable solució multimodal - o satisfer les necessitats específiques que tens per a unes certes mercaderies en diferents etapes del teu trànsit. També és probable que reflecteixis els requisits específics que tens per a la forma en què necessites o t'agrada operar. La forma en què treballem també garanteix que, independentment dels canvis que el mercat pugui llançar-te sobtadament, tindràs tot el que necessites per a mantenir la teva cadena de subministrament sota control.

Transport
Distribució
Magatzem
Embalatge

Posa't en contacte amb nosaltres per a discutir les teves necessitats de logística d'automòbils i vehicles a Barcelona avui.

Sempre estarem encantats de proporcionar-te assessorament gratuït i informació sobre com podem ajudar-te a perfeccionar la forma en què funciona la teva logística.

Posa’t en contacte