Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Sobre càrrega aèria i transport internacional

Juntament amb el transport marítim i terrestre, el transport aeri de mercaderies, materials i altres béns és només una de les opcions que tenim en compte quan vam crear la solució logística perfecta per a les necessitats de la teva empresa.

Podem ajudar-te a organitzar enviaments únics d'alta prioritat que compleixin amb els teus requisits personals. O, com ho fem per a la majoria dels nostres clients, podem proporcionar una gestió completa de transport aeri i control d'operacions per tota la teva càrrega aèria i una altra logística. Això pot implicar la comparació i el contrast de les diverses opcions disponibles, la negociació en el teu nom i la supervisió de l'eficàcia de les solucions desenvolupades a mesura que les condicions de mercat canviïn en el futur.

Pot confiar que l'ajudarem a organitzar l'enviament de mercaderies perilloses, articles peribles o mercaderies urgents. És possible que necessiti enviar càrregues de contenidors complets, càrregues de menys d'un contenidor, càrregues pesades o mercaderies perilloses.

transporte de aviones Barcelona

Càrrega aèria i enviament mundial

Amb especialitats especials en indústries com l’automoció, moda, edició, Farmàcia i Biologia, tèxtils i molts altres, sempre podem construir una cadena de subministrament que s’adapti especialment a les seves necessitats.

Part de qualsevol solucióper a l'enviament internacional a Barcelona

Les solucions que organitzem per a l'enviament internacional des d'Espanya, a Espanya o a qualsevol part del món sovint inclouen el transport aeri. Per a la majoria dels nostres clients, la prioritat no és la manera de transport. En el seu lloc, és l'arribada a temps dels materials que necessiten, els béns que estan enviant o la ràpida lliurament dels articles que necessiten estar en un lloc determinat a una hora concreta.

Permet-nos establir la teva solució logística en curs i gestionar el teu enviament internacional en el teu nom i dir adéu a les ineficiències i a un sistema que malgasta els diners.

envío de aviones desde Barcelona

El transport aeri internacional té un paper important per exercir aquí. No obstant això, el gran nombre d'opcions -economia, economia de primera, prioritat, missatgeria, vols xàrter i dotzenes de altres- sovint pot resultar desagradable o impedir que les empreses creuen solucions que realment funcionin per a elles.

En lloc de ser una única empresa de logística, vam reunir els millors serveis i opcions de suport oferts per diversos proveïdors a nivell local a Catalunya, a tot Espanya i a nivell mundial, amb la finalitat de crear la solució ideal per a les necessitats del teu negoci.

Podem parlar de com podem fer que el teu cadena de subministrament treballi per a tu per un canvi.

Discuteix les diverses opcions disponibles per al transport i l'enviament internacional a Barcelona, Espanya i arreu del món amb un dels nostres experts.