Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Sobre DRG Solutions

DRG Solutions és una empresa jove, integrada en el grup internacional MBE.

Basem el nostre treball a gestionar tot el procés de la seva cadena de subministraments i a solucionar tots els problemes logístics i de transport que puguin tenir els nostres clients, gràcies a la millor xarxa de col·laboradors del mercat.

El nostre equip està format per personal altament qualificat, amb formació interna i externa constant, la qual cosa ens permet, juntament amb la nostra actitud, solucionar, assessorar i acompanyar en qualsevol tema relacionat amb el comerç internacional.

Empresa de mensajería internacional en Barcelona

Per què escollirDRG Solutions

    Ho fem seleccionant i coordinant els serveis oferts per les empreses de transport i emmagatzematge a Barcelona, així com en tota Catalunya, Espanya, Europa i, de fet, en el món.

    Pots confiar en la nostra experiència en la logística del sector de la indústria automotriu, la logística tèxtil i la logística editorial.

    Com podria funcionar millor la teva cadena de subministraments? DRG Solutions et mostrarà com.

4PL

1PL (First Party Logistics): Subcontractació del transport.
2PL (Second Party Logistics): externalització de transport i magatzematge.
3PL (Third Party Logistics): externalització en la qual la gestió de les eines informàtiques responsables de la gestió de la cadena de subministrament està en mans de l'operador.
4PL (Fourth Party Logistics): l'operador logístic es fa responsable de tota operació logística d'una empresa, inclòs el desenvolupament estratègic d'aquesta.

Contractar un operador logístic 4PL significa que l'empresa en qüestió vol, per dir-ho així, oblidar-se de la gestió de la seva cadena de subministrament. L'operador passa a ser el responsable de coordinar tots els processos logístics, fins d'activitats tan importants com l'aprovisionament de la matèria primera, la gestió dels indicadors de la gestió logística i les relacions amb els clients. L'operador 4PL es converteix en el gerent i el responsable administratiu d'aquesta àrea de l'empresa.

Operador logístico 4pl Barcelona

Our Team

General Manager

General Manager

Operations Manager

Operations Manager

Sales Consultancy Team

Sales Consultancy Team

Retail Specialist

Retail Specialist

Administration Department

Ets un client particular?

Ets una nova empresa? Mantinguem el contacte!